Email
Idioma
Grup Jounou

Serveis

Descobreixi tot el que el seu vehicle necessita

TALLER MULTIMARCA

A les nostres instal.lacions podrà reparar el seu vehicle, sempre comptant amb el personal més qualificat i les millors instal.lacions.

TALLER PLANXA I PINTURA

Totes les operacions són realitzades per professionals qualificats, utilitzant l’última tecnologia en instal.lacions, equips, productes i sistemes de pintura de la màxima qüalitat, tot això amb la garantia que proporciona Opel.

RECANVIS ORIGINALS

Només utilitzem recanvis originals Opel i totes les operacions realitzades al nostre taller tenen 2 anys de garantia en materials i mà d’obra. Demani pressupost previ sense compromís i aprofiti la nostra experiència.

SERVEI RÀPID

Podrà realitzar el manteniment al seu vehicle sense demanar cita prèvia de forma ràpida i eficaç. També disposem del servei de planxa ràpida per reparar petites intervencions de planxa amb un temps de resposta ràpid.

VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ

Disposem de vehicles de substitució a un preu reduït, per quan el seu vehicle s’estigui reparant als nostres tallers. Li recomanem que sol.liciti aquest servei al moment de concertar la cita al taller.

FINANÇAMENT DE POSTVENDA

Li oferim finançament per les seves reparacions de taller, accessoris i recanvis perquè ho pugui pagar amb còmodes quotes (prèvia autorizació entitat crèdit).

INSPECCIÓ PRE ITV

Li fem la revisió pre-itv gratuïta i li portem el seu vehicle a la revisió de ITV.

 • Cita Taller

  Cita Taller

  Gràcies per escollir-nos pel manteniment del seu vehicle

 • Vehicles Km 0

  Vehicles Km 0

  Vehicles km 0 a un preu molt especial

 • Vehicles d'Ocasió

  Vehicles d'Ocasió

  Troba el vehicle que busques