Email
Idioma
Grup Jounou

Les Nostres Notícies

Per estar informat de les últimes novetats

GUANYADORS DELS PREMIS Yūshū 2023, UN PROGRAMA QUE RECONEIX LA FEINA DELS CONCESSIONARIS HONDA

GUANYADORS DELS PREMIS Yūshū 2023, UN PROGRAMA QUE RECONEIX LA FEINA DELS CONCESSIONARIS HONDA
Dimecres, 10 d’abril de 2024

Hem estat guanyadors en les dues àrees: Vendes i Postvenda!

Hem guanyat tant a Vendes com a Posvenda a nivell espanyol: “Estem encantats amb aquest reconeixement. No només perquè és el segon any que guanyem el premi Yūshū a la categoria de Posvenda, sinó que a més aquest any sumem també el guardó de Vendes”, ha declarat Lluis Bruna, Gerent de Styl Auto. I afegeix: “Tot allò que fem gira al voltant de la satisfacció dels nostres clients, i per això apreciem el reconeixement Yūshū, perquè avala la feina d'un equip consolidat. Fa anys que ens dediquem a atendre les necessitats específiques dels clients amb la major professionalitat i aquest premi confirma que ells alhora valoren la nostra feina i assessorament, la qual cosa ens enorgulleix enormement”.

Honda ha anunciat els guanyadors del programa de reconeixement Yūshū d'aquest any, que es va posar en marxa per reconèixer i posar en valor els millors Concessionaris Honda d'Europa en termes d'experiència del client, basant-se en les opinions reals dels clients obtingudes mitjançant enquestes.

El programa Yūshū reconeix i celebra el rendiment dels Concessionaris, mesurat segons l'Índex de Satisfacció del Client Honda (H-CSI), un programa que capta l'opinió del client de manera que l'empresa pugui continuar responent a les necessitats dels clients i superar les expectatives.

Yūshū, que significa "Excel·lència" en japonès, es demostra amb una sòlida implicació dels Concessionaris per aconseguir una alta consideració quant a satisfacció general, fomentant en última instància el compromís amb la declaració de la missió d'Honda: subministrar productes de la màxima qualitat i a un preu raonable per aconseguir la satisfacció dels clients a tot el món.

Moltes gràcies a tots els nostres clients per la seva confiança!

    contacte

    La finalitat i ús previst de les dades en si mateixa com del seu tractament, es prestar el servei sol·licitat o entregar el producte adquirit. A continuació podrá aceptar les finalitats que cregui convenient marcant la casella corresponent y premen el botó ACEPTAR.

    Enviant

    (*) Camps obligatoris

    Notícies relacionades