Email
Idioma
Grup Jounou

Ofertes de postvenda

Li oferim tota la informació de les nostres promocions

OPEL: PNEUMÀTICS 2x1 EN PRIMERES MARQUES

OPEL: PNEUMÀTICS 2x1 EN PRIMERES MARQUES
Diumenge, 1 de novembre de 2020

Aquest hivern no et juguis la teva seguretat a la carretera

Els pneumàtics desgastats tenen un impacte significatiu amb la distància de seguretat i la capacitat de frenada. Sabies que has de canviar els teus pneumàtics de 2 en 2 (sempre del mateix eix) per no córrer cap risc? Al teu Servei Oficial Opel Jounou, trobaràs sempre l'assessorament dels especialistes per fer el canvi de pneumàtics i les millors ofertes 2x1 en primeres marques.

De l'1 de novembre al 31 de desembre aprofita l'oferta 2x1 en pneumàtics Continental, Goodyear i Bridgestone.

Oferta vàlida per a clients Opel que estiguin registrats a www.myOpel.es amb xassís introduït, que realitzin una Inspecció Visual Electrònica, consistent en un 50% descompte per pneumàtic en les marques Continental, Goodyear i Bridgestone sobre tarifa oficial vigent. L'aplicació de l'oferta està subjecta a la realització de l'operació de substitució de 2 o 4 pneumàtics de l' 01 de novembre al 31 de desembre del 2020. No canviable en efectiu ni acumulable a altres ofertes en vigor.

contacte

La finalitat i ús previst de les dades en si mateixa com del seu tractament, es prestar el servei sol·licitat o entregar el producte adquirit. A continuació podrá aceptar les finalitats que cregui convenient marcant la casella corresponent y premen el botó ACEPTAR.

Enviant

(*) Camps obligatoris

Ofertes relacionades

Grup Jounou: Necessita ajuda o consell?

AVISA'NS, ET TRUQUEM GRATUÏTAMENT

Te llamamos
Enviant
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon