Email
Idioma
Grup Jounou

Ofertes de postvenda

Li oferim tota la informació de les nostres promocions

OPEL: PNEUMÀTICS 2X1 CONTINENTAL I GOODYEAR

OPEL: PNEUMÀTICS 2X1 CONTINENTAL I GOODYEAR
Dilluns, 4 de gener de 2021

Seguretat a meitat de preu en primeres marques

El teu contacte amb la carretera són els pneumàtics: per això, és imprescindible que estiguin en perfecte estat, sobretot amb pluja, gel, neu i ferms lliscants. Tot i que la profunditat mínima legal del dibuix és de 1,6 mil·límetres, evita que baixi de 4 mil·límetres si vols conservar la teva seguretat i la dels teus. Aquest hivern, renova els teus pneumàtics vells a JOUNOU i a meitat de preu!

De l'1 de gener al 28 de febrer, oferta 2x1 en pneumàtics Continental i Goodyear.

Oferta vàlida per a clients particulars propietaris d'un vehicle de qualsevol marca, i per a propietaris d'un vehicle Opel registrats a www.myopel.es amb xassís introduït, consistent en un 50% de descompte per pneumàtic de les marques CONTINENTAL i GOODYEAR sobre la tarifa oficial vigent. L'aplicació de l'oferta està subjecta a la realització de l'operació de substitució de 2 o 4 pneumàtics de l' 01 de gener al 28 de febrer del 2021. No canviable en efectiu ni acumulable a altres ofertes en vigor. Per a més informació consulti al seu Servei Oficial Opel.

contacte

La finalitat i ús previst de les dades en si mateixa com del seu tractament, es prestar el servei sol·licitat o entregar el producte adquirit. A continuació podrá aceptar les finalitats que cregui convenient marcant la casella corresponent y premen el botó ACEPTAR.

Enviant

(*) Camps obligatoris

Ofertes relacionades

Grup Jounou: Necessita ajuda o consell?

AVISA'NS, ET TRUQUEM GRATUÏTAMENT

Te llamamos
Enviant
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon