Email
Idioma
Grup Jounou

Ofertes de postvenda

Li oferim tota la informació de les nostres promocions

OPEL: PNEUMÀTICS 2X1

OPEL: PNEUMÀTICS 2X1
Dimecres, 22 de gener de 2020

És el moment de canviar els pneumàtics del teu Opel.

Uns pneumàtics en bon estat són fonamentals per a la teva seguretat i l'eficàcia del teu Opel. Amb el temps, els pneumàtics s'endureixen i el seu dibuix es desgasta, per la qual cosa perden adherència en sec i en mullat.

 

De l'1 de gener al 29 de febrer, aprofita l'oferta 2x1 en pneumàtics Dunlop i Goodyear

 

 

Oferta vàlida per a clients Opel que estiguin registrats en www.myOpel.es amb xassís introduït, que realitzin una Inspecció Visual Electrònica, consistent en un 50% descompte per pneumàtic en les marques DUNLOP I GOODYEAR sobre tarifa oficial vigent. L'aplicació de l'oferta està subjecta a la realització de l'operació de substitució de 2 o 4 pneumàtics de l'1 de gener al 29 de febrer de 2020. No canviable en efectiu ni acumulable a altres ofertes en vigor.

contacte

La finalitat i ús previst de les dades en si mateixa com del seu tractament, es prestar el servei sol·licitat o entregar el producte adquirit. A continuació podrá aceptar les finalitats que cregui convenient marcant la casella corresponent y premen el botó ACEPTAR, tenint en compte que algunes finalitats poden ser necessaries per poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrá prestar/entregar el servei/producte asociat.

Enviant

(*) Camps obligatoris
(**) Política de privacitat
En fer clic a "Enviar" accepto les Condicions Legals i Política de Privacitat

Ofertes relacionades

Grup Jounou

Necessita ajuda o consell?

AVISA'NS, ET TRUQUEM GRATUÏTAMENT

Te llamamos
Enviant
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon