Email
Idioma
Grup Jounou

Ofertes de postvenda

Li oferim tota la informació de les nostres promocions

OPEL: Els teus pneumàtics ara són 2x1

OPEL: Els teus pneumàtics ara són 2x1
Dijous, 24 de setembre de 2020

Condueix segur al millor preu.

Els pneumàtics són molt importants, ja que són l'únic contacte entre el vehicle i la carretera. Per això sempre han d'estar en perfecte estat. Als nostres tallers hi trobaràs el millor assessorament dels especialistes per realitzar el canvi de pneumàtics i ofertes de primeres marques.

Oferta de 2x1 en pneumàtics MICHELIN i PIRELLI.

*Oferta vàlida fins el 31 d'octubre.

Oferta vàlida per a clients Opel que estiguin registrats a www.myOpel.es amb el xassís introduït, que facin una Inspecció Visual Electrònica, consistent en un 50% de descompte per pneumàtic amb les marques Michelin i Pirelli sobre la tarifa oficial vigent. L'aplicació de l'oferta està subjecte a la realització de l'operació de substitució de 2 o 4 pneumàtics fins al 31 d'octubre del 2020. No bescanviable en efectiu ni acumulable a altres ofertes en vigor.

contacte

La finalitat i ús previst de les dades en si mateixa com del seu tractament, es prestar el servei sol·licitat o entregar el producte adquirit. A continuació podrá aceptar les finalitats que cregui convenient marcant la casella corresponent y premen el botó ACEPTAR.

Enviant

(*) Camps obligatoris

Ofertes relacionades

Grup Jounou

Necessita ajuda o consell?

AVISA'NS, ET TRUQUEM GRATUÏTAMENT

Te llamamos
Enviant
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon