Email
Idioma
Grup Jounou

Ofertes de postvenda

Li oferim tota la informació de les nostres promocions

OPEL: 15% DESCOMPTE EN DISTRIBUCIONS

OPEL: 15% DESCOMPTE EN DISTRIBUCIONS
Dimecres, 15 de gener de 2020

No et juguis el bon funcionament del teu Opel

La corretja de distribució és un element fonamental per al correcte funcionament del teu Opel.

Per això, del 15 de gener al 29 de febrer, gaudeixes d'un 15% de descompte al canviar la corretja de distribució del teu vehicle. I no ho dubtis, confia amb el teu taller Jounou, et garantim una reparació de qualitat a un preu just.

 

Oferta vàlida per a clients Opel que estiguin registrats en www.myOpel.es amb xassís introduït, que sol·licitin una cita de taller en el període de campanya i que realitzin una Inspecció Visual Electrònica, de l'15 de gener a l'29 de febrer de 2020. Descompte en peces i mà d'obra. Descompte no compatible amb el Programa Sempre Opel.

contacte

La finalitat i ús previst de les dades en si mateixa com del seu tractament, es prestar el servei sol·licitat o entregar el producte adquirit. A continuació podrá aceptar les finalitats que cregui convenient marcant la casella corresponent y premen el botó ACEPTAR, tenint en compte que algunes finalitats poden ser necessaries per poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrá prestar/entregar el servei/producte asociat.

Enviant

(*) Camps obligatoris
(**) Política de privacitat
En fer clic a "Enviar" accepto les Condicions Legals i Política de Privacitat

Ofertes relacionades

Grup Jounou

Necessita ajuda o consell?

AVISA'NS, ET TRUQUEM GRATUÏTAMENT

Te llamamos
Enviant
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon